Hopp til innholdet

Om oss

padlegleden blir større med bra kunnskap og bra utstyr

Med padlehilsen fra gutta bak padletur.no:
Per-Erling Movik , Lars Midtsand og Bård Hofstad

Vi ønsker å dele vår padleglede, turidéer og kunnskap for å inspirere andre til å søke opplevelser i kajakken. Vi er først og fremst opptatt av å formidle gleden ved å være på vannet enten du vil padle på tur, leke i bølger og brott, eller simpelthen bare kjenne roen og nærheten til naturen. For noen er padling idrett og en effektiv treningsform. For oss dreier padling seg mest om rekreasjon, opplevelser, lek og sosialt samvær.

Sakte men sikkert vil det dukke opp tips til korte og lengre turer med turbeskrivelser for kystområdene i Midt-Norge, Nordvestlandet og deler av Nordland. Et og annet tips om hva som skal til for å kose seg på tur blir det også. Vi i Padletur er alle over gjennomsnittet interessert i utstyr, så med jevne mellomrom vil vi gjennomføre utstyrstester og forhåpentligvis kunne gi noen anbefalinger for å bane vei i jungelen av produkter.

Kunnskapen om padling vi ønsker å formidle er bygget opp over generasjoner med mange bidragsytere. Det er derfor viktig for oss å anerkjenne disse bidragsyterne gjennom blant annet litteraturanmeldelser, referanser og linker til bøker, artikler, nettsider med mer. Padling er en sammensatt aktivitet som både krever kunnskap om kystfriluftsliv og padleferdigheter. Målet er at vi over tid kan bygge opp en nettside som gjør det enkelt for deg som bruker å få oversikt over de beste kildene og de beste formidlerne. Vi vil også etter beste evne selv bidra som kunnskapsformidlere i form av temaartikler, og håper nettsiden med tiden kan bli en kilde til inspirasjon.